W samym sercu kulinarnej pasji powstało miejsce, które łączy smak, doświadczenie i przestrzeń do działania. UNIGASTRO Studio to nowoczesne studio kulinarne stworzone z myślą o tych, którzy chcą więcej niż tylko gotować. To środowisko dla wydarzeń, które budują relacje, uczą, inspirują i… smakują.
Nasze studio to nowoczesna, w pełni wyposażona przestrzeń kulinarna stworzona z myślą o: organizacji warsztatów, pokazach live cooking, sesjach zdjęciowych i video, spotkaniach firmowych i eventach.
W samym sercu kulinarnej pasji powstało miejsce, które łączy smak, doświadczenie i przestrzeń do działania.
UNIGASTRO Studio to nowoczesne studio kulinarne stworzone z myślą o tych, którzy chcą więcej niż tylko gotować. To środowisko dla wydarzeń, które budują relacje, uczą, inspirują i… smakują.
Nasze studio to nowoczesna, w pełni wyposażona przestrzeń kulinarna stworzona z myślą o: organizacji warsztatów, pokazach live cooking, sesjach zdjęciowych i video, spotkaniach firmowych i eventach.
Pokazy technologii
Testy sprzętu, prezentacje produktów i najnowszych technologii w brażny HoReCa
Szkolenia i warsztaty
Dla klientów indywidualnych i firm. Tematyczne, sezonowe, z wykorzystaniem różnorodnych technik kulinarnych
Eventy integracyjne
Dla klientów indywidualnych i firm. Tematyczne, sezonowe, inspirowane kuchniami świata lub technikami gotowania
Wynajem studia
W pełni wyposażona przestrzeń zapewnia komfort pracy zarówno dla profesjonalistów, jak i pasjonatów gotowania. To inspirujące miejsce, które łączy funkcjonalność kuchni z estetyką studia.
Lesław Janiszewski
szef kuchni | specjalista ds. sprzedaży
Szef kuchni z 20-letnim doświadczeniem oraz doradca B2B w branży HoReCa. Specjalizuję się w ergonomii pracy kuchennej, nowoczesnych technologiach kulinarnych i szkoleniach live cooking. Łączę praktyczną wiedzę kulinarną z kompetencjami sprzedażowymi i doradczymi. Prowadziłem dziesiątki pokazów i wdrożeń w całej Polsce. W pracy stawiam na innowacje, efektywność i jakość.
Wsparcie merytoryczne - projektowanie menu
Poprzez wieloletnią obecność na rynku HoReCa zachęciliśmy dowspółpracy wielu znakomitych i doświadczonych szefów kuchni.
Współpraca z nami może zapewnić naszym Klientom szerokie wsparcie merytoryczne, pomoc przy skomponowaniu menu, przeszkolenie pracowników z jego przygotowania czy pełen audyt działającej już restauracji.
Prezentacje i testy oferowanych urządzeń
Wiemy jak ważne jest dopasowanie odpowiednich rozwiązań dla uzyskania oczekiwanych efektów. Dlatego zapewniamy Klientom możliwość testowania urządzeń i rozwiązań gastronomicznych jeszcze przed zakupem.
Wierzymy, że doświadczenia uzyskane podczas prezentacji, szkoleń i testów są najlepszym sposobem, aby wybrać odpowiednie urządzenie gastronomiczne, które spełni oczekiwania Klientów.