Papi Chulo Cantina & Taqueria - Wrocław
Papi Chulo Wroclaw to nieustanna meksykańska fiesta i autentyczna kuchnia pełna pasji i najlepszych produktów.
Odzwierciedleniem tej pasji jest bardzo przemyślane zaplecze kuchenne, które mieliśmy przyjemnność zaprojektować i wyposażyć. Z pewnością udzielił nam się ogromny zapał jaki reprezentują autorzy konceptu Papi Chulo - Radek Wieczorek oraz szef kuchni Filip Hanlo - dzięki czemu z radością pracowaliśmy nad tym projektem.
Pierwsze skrzypce grają tutaj urządzenia grzewcze marki MBM oraz wyjątkowy piec grillowy MIBRASA. Ponadto technologie uzupełniają urządzenia chłodnicze oraz solidne, wykonane pod wymiar meble gastronomiczne ze stali nierdzewnej. Całości realizacji dopełnia sąsiadujący z kuchnią, dobrze wyposażony i funkcjonalny bar, w którym obowiązkowo musiały znaleźć się skrojony na miarę speedrack, wanna na lód, chłodziarki na napoje czy specjalnie wydzielona strefa zmywania.
¡Que te vaya bien!