Pomysł na biznes
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszym Klientów chcielibyśmy podzielić się naszym wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie kompleksowego wyposażenia gastronomii. Przygotowaliśmy krótki poradnik obejmujący najważniejsze zagadnienia dotyczące: technologii kuchennej, optymalnego projektowania przestrzeni kuchennej, obowiązujących wymogów oraz przepisów, a także najlepszych rozwiązań sprzętowych.
Wiemy jak ważne jest dopasowanie do wciąż zmieniającego się rynku gastronomicznego w Polsce i na Świecie. Dlatego stale dbamy o rozwój naszej wiedzy. Staramy się również zapewniać naszym Klientom dostęp do najnowszej technologii.
W opracowanych przez nasz dział handlowy materiałach znajdziecie także Państwo odpowiedzi na pytania: jaka jest potrzebna powierzchnia, jakie niezbędne - wymagane pomieszczenia, jaka powinna być proporcja powierzchni między salą a zapleczem oraz szacunkowe koszty na wyposażenie zaplecza gastronomicznego.
Przykładowe projekty obiektów gastronomicznych z wyceną zaprezentowano pod linkami poniżej:
- Restauracje
- Bary szybkiej obsługi
- Food Truck
- Kawiarnia
- Pizzeria
- Sklepy
- Przedszkola i żłobki
- Restauracja samoobsługowa (tzw. multi-food)
- Stołówki i kantyny
- Sushi
- Sale weselne i bankietowe
- Kuchnie hotelowe / pensjonaty
- Piekarnie, cukiernie