Wyczekiwane otwarcie po kilku udanych pop-upach, podczas których po ich smashe ustawiały się kolejki. To kolejna realizacja z otwartą kuchnią i zabudową barową, dzięki czemu klienci mogą zobaczyć proces powstawania…
Znane i lubiane miejsce na mapie Wrocławia, do którego nierzadko ustawia się kolejka, specjalizujące się w makaronach, otworzyło drugi lokal. Wysokiej jakości produkty, dostawy prosto z Włoch i sezonowe składniki…
Zaprojektowaliśmy tutaj otwartą przestrzeń z witryną chłodniczą CEBEA Bochnia, stołami chłodniczymi FAGOR, zabudową meblową KOMAT, krajalnicą prosto z Włoch SWEDLINGHAUS, chłodziarką podblatową LIEBHERR oraz włoskim ekspresem do kawy NUOVA SIMONELLI. A…
To tutaj powstają pyszne makarony i pizza w ich niepowtarzalnym stylu! W tym projekcie nie mogło zabraknąć pieca do pizzy – IZZO FORNI z personalizowany grawerem wypieka codziennie setki pizz.
Pierwszy w Polsce hotel szwajcarskiej marki Mövenpick już otwarty! Mieliśmy przyjemność zaprojektować tam zaplecze kuchenne, zabudowę barową i bufet, a następnie zrealizować dostawy i montaż. Wśród wyposażenia znalazły się meble…
Nowy, wrocławski lokal serwujący śniadania, które przygotowywane są na oczach klientów w sercu lokalu – otwartej kuchni, którą mieliśmy przyjemność zaprojektować i wyposażyć.
Z przyjemnością dzielimy się kolejną realizacją – tym razem z Bistro Zajezdnia znajdującym się przy Centrum Historii Zajezdnia. Zrealizowaliśmy tam projekt z zabudową barową marki Barmatic, kuchnią z ciągiem grzewczym Fagor oraz…
Po zwiedzaniu hal o powierzchni 7000 m2 i obejrzeniu setek unikatowych pojazdów, można odpocząć tutaj w motobarze, którego zapleczem zajęliśmy się my! Mała, ale bardzo funkcjonalna kuchnia, zmywalnia, magazyny –…
Klimatyczne miejsce na wrocławskim Strachocinie z pizzą neapolitańską przygotowywaną na oczach Gości oraz włoskimi makaronami, które powstają w profesjonalnie wyposażonej kuchni. Zrealizowaliśmy tutaj projekt praktycznej kuchni ze stołami chłodniczymi marki…
Duża przestrzeń z wieloma pomieszczeniami i dodatkowymi komorami chłodniczymi- ergonomiczna kuchnia, zmywalnia, przygotowalnie posiłków, magazyny żywności oraz rozdzielnia kelnerska. Zobaczcie, jak wygląda zaplecze gastronomiczne tak dużego obiektu!