Wilki / maszynki do mięsa
( number of products: 5 )Wilki to profesjonalne urządzenia gastronomiczne, służące do szybkiego przetwarzania mięsa. W naszym sklepie znajdziesz różnorodne modele maszynek do mięsa, a także wiele innych urządzeń do obróbki mechanicznej. Oferowane przez nas sprzęty cechuje wytrzymałość, niezawodność i funkcjonalność.
Jakie zastosowanie mają wilki gastronomiczne?
Maszynki do mięsa to praktyczne akcesoria, które znajdą zastosowanie w każdym lokalu, w którym serwuje się dania, przygotowane z mięsa mielonego. Dzięki maszynkom możesz nie tylko mielić, ale także siekać i rozdrabniać surowe mięso. Oferując pracownikom swojego lokalu profesjonalny sprzęt gastronomiczny, sprawisz, że ich praca będzie bardziej efektywna i komfortowa. Wilki mają różną moc i wydajność, dlatego każdy może wybrać model, najbardziej spełniający jego oczekiwania.
Co cechuje profesjonalne maszynki do mięsa?
Sprzedawane przez nas profesjonalne maszynki do mięsa cechuje wysoka jakość wykonania. Poszczególne części urządzenia, jak np. ślimak, gardziel czy podstawa zostały wyprodukowane z wytrzymałego anodowanego aluminium, żeliwa lub stali nierdzewnej. Urządzenia są odporne na uszkodzenia, higieniczne i solidne. Cechuje je estetyka wykonania i niezawodność. Każdy model wyposażony jest w popychacz z polietylenu oraz wymienne sitka. Za wysoką jakość oferowanych wilków odpowiada doświadczona marka Stalgast, produkująca profesjonalne sprzęty i akcesoria gastronomiczne.
Co różnicuje wilki gastronomiczne?
Maszynki do mięsa różnią się między sobą wieloma czynnikami. Najbardziej zauważalne są różnice w wyglądzie, a także dodatkowym wyposażeniu. Wilki mogą mieć np. antypoślizgowe nóżki, zwiększające stabilność urządzenia podczas pracy. W zależności od wyposażenia mają one inne kształty i rozmiary. Wyróżnia się większe i mniejsze modele, przeznaczone do stosowania w określonych lokalach gastronomicznych. Maszynki mogą mieć różną moc, która będzie determinowała ich skuteczność. O pracy urządzenia świadczą także takie parametry, jak: godzinowa wydajność i napięcie.
Jakie maszynki do mięsa oferuje sklep UNIgastro?
Na stronie naszego sklepu UNIgastro znajdziesz różne rodzaje maszynek do mięsa. Do niewielkich lokali gastronomicznych proponujemy małą maszynkę pomocniczą o wydajności 85 kg/h. Maszynka nie jest przeznaczona do pracy ciągłej, co oznacza, że po określonym czasie pracy należy zostawić ją do ostygnięcia. W naszym sklepie znajdziesz także bardziej zaawansowane sprzęty, w tym profesjonalne wilki do dużych lokali gastronomicznych.
Akcesoria te cechuje duża wydajność na poziomie 220-300 kg/h, a także możliwość ośmiogodzinnej pracy ciągłej. Oferujemy modele z tacą, z biegiem wstecznym, z rewersem, a także zdejmowanymi częściami. Jeśli nie wiesz jaki model maszynki powinieneś wybrać, skontaktuj się z nami. Nasi specjaliści ocenią zapotrzebowanie Twojego lokalu oraz pomogą wybrać najlepszą maszynkę do mięsa.